Aktuellt i Slakthuset

Bästa utehänget

Flera verksamheter i Slakthuset har fortfarande öppet sina uteserveringar. Passa på och kom hit och njut av god mat i en härlig ruff och spännande miljö.

Spike har öppet sitt taproom och uteservering fredagar 16-01 och lördagar 12-01, se deras hemsida för aktuella öppettider: spikebrewery.com

Wine Mechanics har flera spännande provningar, luncher och middagar. Läs gärna mer på deras hemsida: winemechanics.se

Det finns även två lunchrestauranger i området som även de har varsin  trevlig uteservering:
Restaurang Slakthuset
Krilles Grill 

Passa på att köp med några goda ostar hem från Cityysteriet som håller öppet fredagar och lördagar 12-16.  Se deras Facebook och Instagram för mer information.

Bild överst: Spike Brewery
Bild underst: Wine Mechanics

ta med brädan

Saker händer och sker i Slakthuset nu, det senaste synliga tillskottet är ”Utehänget”. Ett samarbete mellan Spike Brewery, Higab och Partille gymnasium.

Higab har byggt en utescen och avskärmat plats. Elever som studerar vuxenutbildning med fokus träarbete har bistått med sin kunskap och hjälpt till att tillverka ett antal olika bänkar till en ny uteservering/mötesplats vid Spike Brewery.

Till detta kommer en splitterny skateramp som Spike låtit göra. Deras mål var att skapa en ny skatespot i Göteborg, med en ramp utomhus under tak, skyddad från väder och öppen för hela stans åkare dygnet runt.

 

 

 

Bild: Provåkning av rampen under bygget.